superdrillers.nl

Carpscene for you!

Over

 

Je vind de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen. Vul voor contact alstublieft het formulier op onze website in. Wij wensen u een fijne dag! Je vind de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een...

 

Uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen. Vul voor contact alstublieft het formulier op onze website in. Wij wensen u een fijne dag! Je vind de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen. Vul...

 

 

Onze geschiedenis

 

Voor contact alstublieft het formulier op onze website in. Wij wensen u een fijne dag! Je vind de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen. Vul voor contact alstublieft het formulier op onze website in. Wij wensen u een fijne dag! Je vind de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen. Vul voor contact alstublieft het formulier op onze website in. Wij wensen u een fijne dag! Je vind de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen. Vul voor contact alstublieft het...

boilies

Over boilies en de voedings waarde die dit aas met zich mee zou moeten dragen, zijn hele boeken vol geschreven. Wij gaan hier dan ook niet diep in op Eiwitwaardes en Koolhydraten die een goede mix zou moeten bevatten. Een zelfde discussie is gaande over fabrieks boilies en zelf samengestelde mixen.

 

Fabrieks boilies

Over het algemeen zullen de fabrieks boilies heden ten dage van een goede kwaliteit zijn, wij karpervissers volgen de ontwikkelingen kritisch en men kan zich dus een slecht samengestelde boillie niet veroorloven.

 

Het is tegenwoordig zo dat men dmv air -drying de boilies zonder toevoegen van conserveermiddelen lange tijd kan bewaren. Helaas is het echter nog steeds zo dat er op de verpakking van producten ,die niet voor menselijke consumptie bedoeld zijn,geen voedingswijzer hoeft te staan. Er zijn nog steeds merken die boillies zonder conserveermiddel aanbieden waarover ik mijn twijfels heb.

 

Home made boilies

Het vangen van een Karper is natuurlijk prachtig maar krijgt nog een extra dimensie als deze is gevangen aan een zelfgemaakte boilie. Ook ik ben na het lezen van de boeken van Rini Groothuis en Evert Aalten lange tijd aan het experimenteren geweest met allerlei mixen. Het werd uiteindelijk een hobby naast een hobby, uiteindelijk was het mijn vrouw die mij remde in mijn enthousiasme, de vismeel en monstercrab flavour werden door mijn vrouw minder gewaardeerd als door de karpers.

 

Tegenwoordig vis ik met particles, die keren dat ik boilies gebruik koop ik een zak van een goede kwaliteit(Engels). En voor onze Frankrijk trips gaan we ook geen 50 kilodraaien, we kopen ze en hebben er eigenlijk hele goede resultaten mee.

 

Maar voor diegene die er nog heilig in geloven en het leuk vinden hiermee bezig te zijn, heb ik mijn oude schriften met mixen en ingrediënten te voorschijn gehaald. Deze mixen heb ik deels zelf samengesteld aan de hand van een schema die ik ooit eens op een beurs heb gehad. Van wie is mij niet meer bekend maar je kunt hiermee je eigen mixen perfect samenstellen.